Despre noi

In fiecare an, mii de oameni iau o decizie in ceea ce priveste amenajarea casei lor, fie ca trebuie sa cumpare un frigider nou in bucatarie, sa schimbe mobila din dormitor sau sa renoveze intreaga baie. Toate acestea implica idei multe si utile, un buget cat mai mare, nervi de otel si timp… Cineva spunea ca daca vrei sa divortezi, construieste o casa cu partenerul si cu siguranta se va ajunge acolo. Cu totii ne dorim ca investitia noastra sa fie cea mai buna pentru ca o dorim ,,pe termen lung”. Exista diverse site-uri, reviste si carti care ne invata ce e bine in materie de amenajari, care este cea mai frumoasa mobila, cel mai modern living. Insa, nu intotdeauna dispunem de banii necesari ca sa ne amenajam casa potrivit acelor specialisti.

Blogul Amenajarea Casei iti raspunde nevoilor tale. Iti prezinta realitatea din casele noastre. Vei putea citi povestile unor case reale (nu de prezentare), cu bune si cu rele. Te invit in caminul meu, iar mai apoi vom pasi in casele prietenilor mei ! Iti voi arata plusurile si minusurile fiecareia. Vei afla ce obiecte de mobilier, electrocasnice au trecut testul timpului si care au dat batai de cap proprietarilor inca din prima zi.

Vei mai putea gasi informatii utile despre tot ce inseamna amenajare, accesorii pentru casa si reducerile din magazine. Din rubrica Do It Yourself vei invata cum sa construiesti, sa modifici si sa repari fara ajutorul unor experti sau profesionisti.

Amenajarea Casei te ajuta sa iti transformi casa intr-o locuinta calda, confortabila si originala careia sa-i spui cu placere…acasa.

Reclame
1 comentariu

Un gând despre „Despre noi

  1. foarte util,merci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: